CX Design: Klantgericht innoveren - welke methode te gebruiken?

CX Design: Klantgericht innoveren - welke methode te gebruiken?

Event Image
When:  Mar 27, 2024 from 02:00 PM to 05:30 PM (NL)
Associated with  Dutch CXPA Network

Beste CXPA member, CCXP en dus: CX professional

Het is ons een genoegen om jullie uit te nodigen voor een inspirerende sessie over Customer Experience (CX) Design, gericht op het verkennen van de kracht van klantgericht innoveren. Doe met ons mee op deze interactieve middag, waar we diep zullen duiken in drie revolutionaire methodes: Customer Journey Mapping, Design Thinking, en Service Blueprinting.

Wanneer?

- Datum: 27 maart

- Tijd: 14:00 - 17:30

Waar?

De Zalen van Zeven, Utrecht. Een prachtige locatie die inspireert en uitnodigt tot creativiteit en innovatie. Tien minuten lopen vanaf Utrecht Centraal.

Wat Kun Je Verwachten?

- Expert Inzichten: Ervaren sprekers uit het veld delen hun kennis en inzichten over hoe CX Design kan leiden tot baanbrekende innovaties. Waaronder sowieso Sarah van der Wiel CCXP, met haar expertise: Service Blueprinting (Super interessant!) De andere sprekers onthullen we tijdens februari.

- Samen Ontdekken: Dit zijn niet alleen presentaties. Bereid je voor op een middag waar samenwerking en interactie centraal staan. Samen verkennen we hoe deze methodes kunnen leiden tot de innovaties die jouw organisatie nodig heeft en vooral hoe je tot IMPACT komt.

- Netwerken en Borrel: Na afloop van de sessie is er een borrel waar je kunt netwerken met mede CX professionals. Een perfecte kans om ideeën uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. en natuurlijk is er veel kans tot netwerken tijdens de sessie

Deze sessie is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van de klantervaring en het innoveren van services binnen hun organisatie.

Registratie

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je erbij bent! Meld je vandaag nog aan en zet de stap naar klantgericht innoveren.

We kijken uit naar een middag vol inzichten, interactie, en innovatie. Mis deze kans niet om samen met vakgenoten de toekomst van CX Design te verkennen.

Tot ziens in Utrecht!

Met vriendelijke groet,

Het CXPA Nederland Chapter Team

Nathalie Vermeij CCXP en Nienke Bloem CCXP

Location

Zalen van Zeven
Boothstraat 7
Utrecht, 3512 BT

Contact

Nienke Bloem

nienke@nienkebloem.nl
Download to Your Calendar Outlook Google