Dutch CXPA Network

 View Only

About Us

The Dutch CXPA Network is a local community of CX professionals to connect, learn, and share ideas and best practices with each other. We welcome you to stay connected in this online space in between your in-person events planned by CXPA volunteers. We can’t wait to welcome you at our next event and thank you for being a part of the Dutch CXPA Network!

Advertisement

Inmoment 8.2022

Advertisement

Exp Now Medallia

Announcements List

 • De grote CX Game Kerst Festival

  Wat doe jij 19 december van 15:30 tot 17:00?

  Heb je zin in anderhalf FUN, NETWERKEN, en CX Gamen? Kom dan naar onze net-even-iets-andere Grote CX Game Kerst Festival

  Zet zelf iets lekkers te borrelen koud (of warm je Gluh Wein op), zoek een kersttrui of muts. Of als je dat allemaal iets te gek is; kom gewoon gezellig meedoen met de CX Game.

  Als host hebben we de super toffe Kerstster Babs Asselbergs en ze wordt geholpen door haar Kersthulp Nienke Bloem, moet het wel tof worden; toch?

  Inloop 15:15, lekker netwerken en alvast in de sfeer komen

  Start 15:30. Echt vette KickStart, dus bereid je vast voor. We gaan gebruik maken van de CX Game, leren van alles over CX en maken op een toffe kerst manier contact met elkaar.

  Klaar: 17:00 en ach, er zullen vast mensen willen blijven hangen. En dat mag ook!

  CX Game Kerst Festival

   

  Meld je snel aan! Je ontvangt de Zoom link de dag voor de sessie.

  Greetz, Babs en Nienke

  ps. We spreken deze middag Nederlands

 • Over de kracht van persoonlijk, maar ook de kunst ervan!

  Op 9 november organiseren we samen met de PvKO een inspiratiesessie: Over de kracht van persoonlijk, maar ook de kunst ervan! 

  De klant verwacht steeds meer van ons als bedrijven en daarbij is persoonlijke aandacht een must. Maar hoe doe je dat dan – online en offline? En voelt een gepersonaliseerde benadering dan ook echt persoonlijk? En is dat altijd nodig? 

  Daar gaat deze Inspiratiesessie over. We nemen je hiertoe mee naar twee totaal verschillende belevingswerelden en ‘bloedgroepen’. Laat je onderdompelen door de verhalen van Make-A-Wish en bol.com met Teleperformance.

  Zoek de overeenkomsten en inzichten en jouw eigen customer journey onder de loep…. Waar maak jij het verschil met oprecht persoonlijk contact?

  Hoe je waardevolle authentieke persoonlijke ontmoetingen elke dag waarmaakt kunnen we leren van Make-A-Wish, de organisatie die zich inzet de liefste wens van een ernstig ziek kind te vervullen. Leer van hun professionalisme en toewijding en hoe zij in staat zijn een gepersonaliseerde wens-reis voor alle betrokkenen te realiseren.

  Hoe je miljarden unieke klantinteracties persoonlijk maakt, door alle kanalen heen, dat is de expertise van Teleperformance. Centraal staat  een case van bol.com.

  Verheug je op deze bijeenkomst die we samen met PvKO organiseren. Ervaar de kracht van de persoonlijke ontmoetingen samen met collega's en professionals van PvKO én CXPA.

  17.30 - 18.30 Inloop
  18.30 - 18.45 Opening door PvKO & CXPA
  18.45 - 19.40 Presentatie en Q&A bol.com & Teleperformance
  19.40 - 20.00 Pauze
  20.00 - 20.55 Presentatie en Q&A Make-A-Wish
  20.55 - 21.00 Afsluiting en afronding       PvKO en CXPA
  21.00 - 22.00 Netwerkborrel  Zou top zijn als je erbij bent, dus meld je alvast aan via onderstaande link! 

 • Kom je naar het CCXP-CXPA Diner?

  Wat was het gaaf vorig jaar, ons CXPA-CCXP netwerk diner. Onze CX troonrede heeft de nederlandse pers gehaald. En dat gaan we natuurlijk opnieuw doen.

  Dus, samen koken en de CX troonrede 2022 schrijven. De chef van de Kookfabriek zal ons inspireren met gerechten uit de Nederlandse kas. Wij gaan aan de slag met het samenstellen van een 'een recept voor CX succes' voor onze vakgenoten en de voorbereiding voor het diner! Zodra alle gerechten klaar zijn, komen deze tegelijkertijd op tafel te staan en kan het sharing dinner beginnen.

  Het diner is exclusief voor CXPA leden en CCXP'ers en is bedoeld om CX en onszelf een extra boost te geven zo aan het einde van augustus. Wil jij er ook bij zijn? Registreer je dan snel via de link want de plaatsen zijn beperkt!

  • Datum: 30 augustus 2022
  • Aanvang: 18 uur (vanaf 17:45 inloop)
  • Locatie: Kookfabriek, Utrecht
  • Prijs is inclusief eten EN drinken (onbeperkt)

  Let op: voor het CXPA netwerk diner vragen we een persoonlijke bijdrage van ca. 75 euro pp. Normaal gesproken kost dit 100 euro per persoon, vanuit de CXPA wordt 25 euro bijgedragen.

  Je betaalt de 75 euro gelijk via Eventbrite - dus heb je ook een factuur :-) (laten we eerlijk zijn, dit is beter geregeld dan in 2021)

  Kom per trein of de auto. De locatie is voor beide manieren van reizen perfect bereikbaar.

Our Events


Our Leadership

Nienke Bloem Services BV
CX Director
IBC Change & Development
Customer Experience Manager
in Novation
Service designer, innovator, founder
RedStar
CX Specialist
KPN
Head of Customer Service