Dutch CXPA Network

 View Only

About Us

The Dutch CXPA Network is a local community of CX professionals to connect, learn, and share ideas and best practices with each other. We welcome you to stay connected in this online space in between your in-person events planned by CXPA volunteers. We can’t wait to welcome you at our next event and thank you for being a part of the Dutch CXPA Network!

Advertisement

Forsta 4.2022

Advertisement

RWS Tridion

Announcements List

 • Kom je naar het CCXP-CXPA Diner?

  Wat was het gaaf vorig jaar, ons CXPA-CCXP netwerk diner. Onze CX troonrede heeft de nederlandse pers gehaald. En dat gaan we natuurlijk opnieuw doen.

  Dus, samen koken en de CX troonrede 2022 schrijven. De chef van de Kookfabriek zal ons inspireren met gerechten uit de Nederlandse kas. Wij gaan aan de slag met het samenstellen van een 'een recept voor CX succes' voor onze vakgenoten en de voorbereiding voor het diner! Zodra alle gerechten klaar zijn, komen deze tegelijkertijd op tafel te staan en kan het sharing dinner beginnen.

  Het diner is exclusief voor CXPA leden en CCXP'ers en is bedoeld om CX en onszelf een extra boost te geven zo aan het einde van augustus. Wil jij er ook bij zijn? Registreer je dan snel via de link want de plaatsen zijn beperkt!

  • Datum: 30 augustus 2022
  • Aanvang: 18 uur (vanaf 17:45 inloop)
  • Locatie: Kookfabriek, Utrecht
  • Prijs is inclusief eten EN drinken (onbeperkt)

  Let op: voor het CXPA netwerk diner vragen we een persoonlijke bijdrage van ca. 75 euro pp. Normaal gesproken kost dit 100 euro per persoon, vanuit de CXPA wordt 25 euro bijgedragen.

  Je betaalt de 75 euro gelijk via Eventbrite - dus heb je ook een factuur :-) (laten we eerlijk zijn, dit is beter geregeld dan in 2021)

  Kom per trein of de auto. De locatie is voor beide manieren van reizen perfect bereikbaar.

 • Meet the CX Lead 'Make a wish journey'

  Speciaal voor CXPA members en CCXP'ers spreekt Niels Berndsen CCXP over de 'Make a Wish Journey'.

  Niels kent de wereld van CCXP-ers goed: tot eind vorig jaar werkte hij als hoofd CX bij Kantar, waar hij veel multinationals hielp met CX consultancy en onderzoek. Nu is hij regiodirecteur bij Make-A-Wish International. Een goed doel voor een laatste wens van kinderen met een bedreigende ziekte.

  NIels loopt je door de Wish Journey heen. Met een bijzonder doel als dit is er veel storytelling en inspiratie, maar wat je misschien niet zou verwachten zijn allerlei praktische toepassingen en creatieve invalshoeken voor jouw organisatie qua CX design, strategie en proces.


  Mis het niet: 19 mei online 15.30-17.00 uur.
  Aanmelden via de link:
 • Ben je er 15 maart bij? Meet the CX Leader!

  Van 15:30 tot 17:00 is het moment om te leren van Bram Drewes, CX Leider bij Vattenfall. Doet klantgericht handelen pijn?!
  ** Event speciaal voor CCXP's en CXPA leden!

Our Leadership

Nienke Bloem Services BV
CX Director
Aegon
Customer Strategy Associate
IBC Change & Development
Customer Experience Manager
in Novation
Service designer, innovator, founder
RedStar
CX Specialist
KPN
Head of Customer Service